Contact & Route

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a
1181 PH Amstelveen
info@amstelveenspoppentheater.nl
020-6450439

Ons theater is via twee kanten bereikbaar. Op de Wolfert van Borsselenweg via het aanwijsbord aan de overkant de steeg door en via de Jan Benninghstraat bij het bord Kleuterhof langs de garageboxen.

Plattegrond onderaan. Van maandag tot en met vrijdag is het betaald parkeren in de wijk tot 18.00 uur(€ 1,05 per uur, maximaal 2 uur). De Parkeerautomaat staat op de hoek van de Jan Benninghstraat en de Van der Ghiessenstraat.  De parkeercode via de Parkeer Mobiel app is 21787. Zaterdag en zondag is het vrij parkeren.  Op de hoek is een parkeerterreintje waar in het weekend veel plaats is. Let op: tussen nr 84 en 86 moet je de steeg inlopen. Voor theatergroepen: zie de beschrijving bij Techniek 

Ons theater is rolstoeltoegankelijk.

Met de auto

Vanuit Amsterdam

Via de Amstelveense-/Amsterdamse-/Keizer Karelweg ga je – na een flauw heuveltje – rechtsaf de Charlotte van Montpensierlaan in en aan het eind linksom de Wolfert van Borsselenweg op. Volg de weg tot je het bord ‘Amstelveens Poppentheater’ met pijl aan je rechterhand ziet. Daar moet je lopend de steeg in om het theater te bereiken. Op de Wolfert van Borsselenweg is een stukje voor de steeg naar het theater een parkeerterreintje waar vooral in het weekend ruimte is.

Vanuit Utrecht

Kies richting Haarlem/Amstelveen/Den Haag (A9) en ga er dan bij Amstelveen (afrit 5) af. Bij de stoplichten rechtsaf, de Keizer Karelweg op. Volg de Keizer Karelweg; je passeert het Stadshart en Cobra Museum, daarna een ‘semi’-rotonde en vervolgens een echte rotonde. Bij de rotonde ga je linksaf de Graaf Aelbrechtlaan op. Rij tot de kruising met de Jan Benninghstraat en vervolg de Graaf Aelbrechtlaan via de ventweg rechts. Deze gaat over in de Wolfert van Borsselenweg. Volg deze tot je het bord Amstelveens Poppentheater met pijl aan je linkerhand ziet. Daar moet je lopend de steeg in om het theater te bereiken. Op de Wolfert van Borsselenweg is een stukje voorbij de steeg naar het theater een parkeerterreintje waar vooral in het weekend ruimte is.

Vanuit Den Haag/Haarlem

Kies richting Utrecht (A9), ga er bij Amstelveen Centrum (afrit 5) af. Houd links aan op de afslag, volg S108, Amstelveen Centrum/-Noord. Bij de stoplichten rechtsaf, de Keizer Karelweg op. Volg de Keizer Karelweg; je passeert het Stadshart en Cobra Museum, daarna een ‘semi’-rotonde en vervolgens een echte rotonde. Bij de rotonde ga je linksaf de Graaf Aelbrechtlaan op. Rij tot de kruising met de Jan Benninghstraat en vervolg de Graaf Aelbrechtlaan via de ventweg rechts. Deze gaat over in de Wolfert van Borsselenweg. Volg deze tot je het bord Amstelveens Poppentheater met pijl aan je linkerhand ziet. Daar moet je lopend de steeg in om het theater te bereiken. Op de Wolfert van Borsselenweg is een stukje voorbij de steeg naar het theater een parkeerterreintje waar vooral in het weekend ruimte is.

Openbaar vervoer

Vanuit Amsterdam, Uithoorn en Aalsmeer:
Bus 347, 357, 348, 358, 274 (halte Kruiskerk), daarna Charlotte van Montpensierlaan uitlopen en linksom de Wolfert van Borsselenweg in. Volg de weg tot je het bord Amstelveens Poppentheater met pijl aan je rechterhand ziet. Daar moet je lopend tussen de huizen de steeg in om het theater te bereiken.

 

Reacties zijn gesloten.