Schoolaanbod

 

Het Amstelveens Poppentheater heeft elk theaterseizoen een aanbod met diverse voorstellingen; hierbij ligt de nadruk op poppen- en objecttheater voor alle leeftijden. Daarnaast leent het theater zich ook uitstekend voor activiteiten van basisscholen. Een voorstelling bezoeken, zelf optreden, workshops volgen of andere projecten; alle groepen van het basisonderwijs kunnen in het theater terecht voor een bijzondere doe- of kijkervaring.

Het Amstelveens Poppentheater doet mee met de lespakketten van Cultuureducatie Amstelveen. Alle informatie hierover is te vinden op www.cultuureducatie-amstelland.nl en verder is er nog veel meer mogelijk.

Bij schoolvoorstellingen kunnen er 125 leerlingen in de zaal en kunnen ook alle begeleiders mee. Bij voorstellingen voor de ouders kunnen er circa 100 volwassenen in de zaal en bij een gemengd publiek van volwassenen en kinderen circa 130. Het theater ligt in een rustige en kindvriendelijke wijk en is goed te bereiken met de bus of auto. Rondom het theater kan gratis worden geparkeerd.

Voor meer informatie of een afspraak: info@amstelveenspoppentheater.nl of (020) 645 04 39.

Reacties zijn gesloten.