Huisregels

Corona maatregelen

Zoals uit de afgelopen periode is gebleken is ons theater coronaproof. Wel willen we vragen in verband met de veranderende maatregelen of de volwassenen bij het in en uitgaan van de zaal een mondkapje willen dragen (deze hebben we voor jullie in huis hoor). Onze vrijwilligers dragen ook mondkapjes.

Meld je even bij binnenkomst aan de kassa met je naam dan weten we dat jullie binnen zijn.  Kom met maximaal twee volwassenen per reservering. Dit omdat we dan zoveel mogelijk kinderen blij kunnen maken.

In ons theater zelf geldt dat we bij onze zaalindeling altijd rekening houden met het feit dat kinderen naast hun ouder, opa of oma of begeleider mogen zitten en houden wij natuurlijk de 1,5 meter afstand in de zaal aan Hiervoor hebben wij onze zitplaatsen voor volwassenen aangeduid met zwarte ronde zitplaatsen. Tevens volgen wij ook natuurlijk de corona maatregelen en hebben wij een goed ventilatiesysteem. Jassen mogen mee de zaal in.

Reserveer zoveel mogelijk online via onze website. Betaal in ons theater met pin.

Leeftijdsaanduiding

Theatergroepen geven zelf een ondergrens voor de leeftijd aan, omdat een voorstelling soms te eng of te moeilijk kan zijn voor al te jonge kinderen. Wij vragen je om deze leeftijdsgrens te respecteren; dat is beter voor de kinderen zelf, voor de spelers op het podium en voor de kinderen in de zaal.

Reacties zijn gesloten.