Verhuur

Zaal en foyer te huur

Op zoek naar een gezellige locatie voor een zakelijke bijeenkomst, een presentatie of een feestelijke gebeurtenis?

Het Amstelveens Poppentheater is een klein theater met een intiem karakter. De zaal en de foyer zijn – buiten de reguliere programmering – beschikbaar voor diverse doeleinden.

Theatergroepen houden er bijvoorbeeld hun repetities en voorstellingen, bedrijven geven er trainingen, presentaties en/of borrels, scholen en gemeentelijke afdelingen gebruiken het voor vergaderingen en uiteraard doet het theater dienst bij diverse andere (amateur)voorstellingen. Er zijn zelfs tv-programma’s opgenomen! Kortom, er is veel mogelijk! We zijn alleen geen party centrum
Het Amstelveen Poppentheater verzorgt graag de drankjes en kan adviseren over (beperkte) catering.

De zaal is geschikt voor maximaal 100 volwassenen en bij een gemengd publiek van volwassenen en kinderen maximaal 130. Bij (basis)schoolvoorstellingen kunnen er 125 leerlingen in de zaal plus begeleiders. De zaal kan alleen worden gehuurd of samen met de foyer. Ook kan alleen de foyer gehuurd worden.

Het theater ligt in een rustige en kindvriendelijke wijk en is goed te bereiken met de bus of auto. Rondom het theater kan gratis worden geparkeerd.

We hebben een beamer en scherm, presentatiebord en een aantal statafels. Bij specifieke wensen denken wij graag mee en het is altijd mogelijk een afspraak te maken om ons theater te komen bekijken. Graag wel van te voren bellen of mailen omdat we onregelmatig in het theater zijn.

Bel of mail Myrthe Schuuring voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: (020) 645 04 39 of info@amstelveenspoppentheater.nl.

Reacties zijn gesloten.