Doelstelling

Onze doelstelling blijft altijd gericht op behoud van de eigen plaats die het theater inneemt in het locale, regionale en landelijke theaterlandschap. Ons beleid is dan ook gericht op handhaving van het bestaande artistieke niveau van de voorstellingen voor een zo breed mogelijk publiek, verbreding van activiteiten in ons unieke theater en tegelijkertijd op de verhoging van inkomsten en verlaging van kosten.

Ons aanbod bestaat uit poppen- en objecttheater, alsmede het beeldend theater in ruime zin voor een zo breed mogelijk publiek. Dit in een goede balans tussen laagdrempelige voorstellingen enerzijds en voorstellingen die een meer experimenteel karakter hebben anderzijds en enkele workshops. Voorstellingen/workshops die gebracht worden in een mix van “oude rotten” en “jonge honden”. Daarnaast vinden wij het bevorderen van de discipline belangrijk. Wij geven makers de ruimte om voorstellingen te repeteren en af te monteren en denken mee met alles wat er bij een productie maken komt kijken.

Naast de voorstellingen en workshops wordt ons theater steeds vaker verhuurd aan derden, theatergroepen, instellingen, bedrijven etc.

Reacties zijn gesloten.