Kaartverkoop Copy

Wil je een voorstelling bijwonen in het Amstelveens Poppentheater? Reserveren kan tot aan een half uur voor de voorstelling:

– telefonisch via (020) 645 04 39

– via de link Bestel je kaarten bij de beschrijving van de voorstelling kun je direct je kaartjes kopen. Wij hebben voor ons kaartverkoopsysteem gekozen voor Digitale Kaartverkoop. Een kleine online kaartverkooporganisatie die voornamelijk kaarten verkoopt voor klassieke concerten, maar uit wil breiden naar theaters en evenementen. Wij steunen graag kleine organisaties en daarbij zijn kosten voor de transactie hierdoor relatief laag. Het maakt niet uit hoeveel kaarten je koopt en voor hoeveel voorstellingen. De transactiekosten blijven per bestelling € 0,99.  Hopelijk een win-win situatie voor ons allemaal.

Je hoeft de digitale kaarten niet uit te printen of te laten zien op je mobiele telefoon. Als je je aan de kassa meldt met je naam liggen daar je toegangskaartjes klaar.

Mocht het niet lukken de voorstelling te bezoeken geven wij tegoedbonnen voor een andere voorstelling die twee jaar geldig zijn.

Mochten er vragen zijn over de digitale kaartverkoop, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer hierboven of ons e-mailadres.

– per e-mail via info@amstelveenspoppentheater.nl.

Kaartjes die telefonisch of per email zijn besteld moeten tussen een half uur en een kwartier voor aanvang van de voorstelling worden opgehaald. Ze kunnen contant of per pin worden betaald.

Door de btw verhoging hebben wij helaas per 1 januari onze toegangsprijs met € 0,50 moeten verhogen.

Jeugdtheatercadeaubon

Geef een vriendje, vriendinnetje, opa, oma, vader, moeder of wie je maar kunt bedenken eens een voorstelling in het Amstelveens Poppentheater cadeau! Jeugdtheatercadeaubonnen kunnen op voorstellingsdagen in het Amstelveens Poppentheater worden gekocht.

Reacties zijn gesloten.